Skicka ditt tack till Sverige­demokraterna

SD ska ha tack!

När Sverigedemokraterna nu har makten ser vi tydligt vad de bryr sig om. Medan din värkande visdomstand nu ska innebära ett hål i din plånbok ska rika på Östermalm i Stockholm kunna riva ut köket för femte gången i år … för DINA skattepengar.

Det skjuts varje dag, men SD lägger åtta gånger så mycket på att ta bort plastpåseskatten som på brottsförebyggande åtgärder. De sänker bensinskatten och tar bort pengarna för att göra våra städer mer klimatvänliga. De svälter våra skolor och BUP men rika ska få mer städhjälp hemma. De tar bort stödet till kommuner med högt flyktingmottagande och höjer stödet till flygplatser. 

Bra prioriteringar eller vad säger du?

Tacka dem! Mejla din lokala riksdags­ledamot nu.

Östergötlands län

Västra Götalands läns östra

Västra Götalands län västra

Västra Götalands län södra

Västra Götalands län norra

Västernorrland

Stockholms län

Stockholms kommun

Skåne läns västra

Skåne läns södra

Skåne läns norra och östra

Jönköpings län

Göteborgs kommun

Engagera dig

När Sverige styrs av högerkonservativa är det viktigt att vi visar att vi är många som vill ha en annan politik. Som vill att vi investerar i varandra istället för att säga att var och en får klara sig på egen hand. Det är bara att titta på länder som USA för att veta att det inte funkar bra för någon förutom den allra rikaste eliten.

SSU är Sveriges starkaste kraft för rättvisa. Vi kommer ta fajten mot högern och se till att socialdemokraterna satsar på framtiden för oss unga när vi vinner valet om 3 år. Du behövs för att vi ska lyckas med det.

Läs mer