Kraft för rättvisa
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund
Kraft för rättvisa
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund
Kraft för rättvisa
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund
Kraft för rättvisa
Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund

Villkor för butiken

Välkommen till SSU:s (802003-1269) webbutik. Vår postadress är Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund
Box 554, 101 31 Stockholm. Vår besöksadress är Sveavägen 68, 111 34 Stockholm, Sverige.

FAQ

Kontaktuppgifter

Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (organisationsnummer 802003-1269)
Box 554, 101 31 Stockholm, Sverige
E-post: info@ssu.se
Momsregistreringsnummer: SE 802003 1269 01

Returer och problem

SSU:s leverantörer arbetar med en modell för tryck på begäran. Det innebär att alla produkter produceras på begäran när du lägger en beställning hos oss och produkten anpassas enligt dina specifikationer. Därför erbjuder vi inte återkallande av ditt köp och generella returer. Om den produkt du har fått är felaktig eller skadad, vänligen kontakta oss på info@creatorstudio.com.

Leveranstid

Vi gör vårt bästa för att förkorta leveranstiden. Så snart vi får din beställning riktas den till en produktionsanläggning som uppfyller din specifika beställnings krav. Beställningen plockas, bearbetas och packas sedan inom 1–3 arbetsdagar. Ditt paket påbörjar sedan sin resa så snart det har hämtats för leverans av en av våra fraktpartners. Om din beställning inte är klar i tid för daglig upphämtning kommer den att hämtas upp nästa arbetsdag. För dig som beställer till en adress i Sverige är den beräknade leveranstiden 5–8 arbetsdagar.

Frakt

Våra beställningar skickas i FSC-certifierade papperspåsar. Produkter med denna certifiering är tillverkade med en blandning av material från FSC-certifierade skogar, återvunnet material och/eller andra FSC-kontrollerade trävaror. Påsen testas på flera sätt för att säkerställa att den kan hålla plagget säkert under långa transporter samt i regnigt väder. Större beställningar kan skickas i lådor.

Fraktkostnaderna beräknas per beställning och baseras på innehållet i varje paket och destinationens land. Vi har en fast prisnivå för våra produkter, där lättare plagg kostar mindre och tyngre plagg kostar mer, och varje ytterligare plagg ökar den totala kostnaden något.