Bli medlem

Ta ställning

Ett första steg i mångas engagemang är att ta ställning genom medlemskap för att visa stöd för SSU:s idéer och värderingar. Du kan också följa oss på Instagram, Facebook och Twitter.

Lär dig mer

Kunskap är makt. I SSU anordnas utbildningar, seminarier och föreläsningar. Du kan lära dig om alltifrån politik, debatteknik och ledarskap. Alla SSU:s arrangemang är kostnadsfria.

Påverka

Genom SSU får unga verktyg att förändra samhället. Vi tar ställning och opinionsbildar i frågor som är viktiga för unga. Många socialdemokratiska politiker gick först med i SSU.

Vanliga frågor

Var läser jag mer om er politik?

Här kan du läsa mer om vad SSU tycker i olika politiska frågor. Ett bra sätt för att inte missa något är att följa SSU på Facebook , Instagram och Twitter.

Hur signerar jag?

Du får ett Scrive-dokument utskickat till din telefon och epost när du fyllt i dina kontaktuppgifter. Öppna det och godkänn för att bli medlem. Scrolla längst upp på sidan för att fylla i dina uppgifter.

Vad kan jag göra som medlem?

Massor! I SSU får du vara med och påverka i politiska frågor som är viktiga för dig – oavsett om det är feminism, jämlikhet eller bostadsfrågor. Du får lära dig mer om de frågor du brinner för. Du kan delta på kurser och roliga aktiviteter.

Vad kostar det att gå med?

Det kostar ingenting.