Bli medlem

Det här är precis rätt tillfälle att engagera sig. Gå med i SSU nu! Du kan bli medlem från det år du fyller 13 år.

*” anger obligatoriska fält

Ta ställning

Ett första steg i mångas engagemang är att ta ställning genom medlemskap för att visa stöd för SSU:s idéer och värderingar. Du kan också följa oss på InstagramFacebookTiktokYoutube och Twitter.

Lär dig mer

Kunskap är makt. I SSU anordnas utbildningar, seminarier och föreläsningar. Många av våra lokalavdelningar och distrikt. Du kan lära dig om alltifrån politik, debatteknik och ledarskap. Alla SSU:s arrangemang är kostnadsfria.

Påverka

Genom SSU får unga verktyg att förändra samhället. Vi tar ställning och opinionsbildar i frågor som är viktiga för unga. Många socialdemokratiska politiker gick först med i SSU.

Jag är medlem, men vill göra mer

Kul! Du kan skaffa SSU-merch, följa oss på de flesta sociala medierna, gå med i ett nationellt nätverk eller ta kontakt med SSU där du bor. Här kan du läsa mer om olika sätt du kan engagera dig på.

Medlemsformuläret fungerar inte

Okej. Prova blimedlem.ssu.se eller maila till medlem@ssu.se!

Jag har en fråga om medlemskap

Maila till medlem@ssu.se så ska vi lösa det!

Var läser jag mer om er politik?

Här kan du läsa mer om vad SSU tycker i olika politiska frågor.

Ett bra sätt för att inte missa något av det vi går ut med är att följa SSU på Facebook, Instagram, Tiktok, Youtube och Twitter.

Hur signerar jag?

Du får ett Scrive-dokument utskickat till din telefon och epost när du fyllt i dina kontaktuppgifter. Öppna det och godkänn för att bli medlem. Scrolla längst upp på sidan för att fylla i dina uppgifter.

Vad kan jag göra som medlem?

Ta ställning

Ett första steg i mångas engagemang är att ta ställning genom medlemskap för att visa stöd för SSU:s idéer och värderingar. Du kan också följa oss på Instagram, Facebook, Tiktok, Youtube och Twitter.

Lär dig mer

Kunskap är makt. I SSU anordnas utbildningar, seminarier och föreläsningar. Du kan lära dig om alltifrån politik, debatteknik och ledarskap. Här kan du gå med i ett av våra fyra nationella nätverk. Alla SSU:s arrangemang är kostnadsfria.

Påverka

Genom SSU får unga verktyg att förändra samhället. Vi tar ställning och opinionsbildar i frågor som är viktiga för unga. Många socialdemokratiska politiker gick först med i SSU.

Vad kostar det att gå med?

Det kostar ingenting.