Ge ditt bidrag till världen – och Sveriges viktigaste ungdoms­förbund!

Bli månadsgivare

Svensk arbetarrörelse har en stolt tradition av internationellt solidaritetsarbete. Det finns en stark vilja att finansiera denna verksamhet, främst genom att vara månadsgivare.

Du som väljer att bli månadsgivare idag bidrar inte bara till den internationella solidariteten. SSU-distriktet där du bor får även ett ekonomiskt bidrag från Palmecentret för varje värvad månadsgivare. Med bidraget kan SSU-distriktet skapa mer verksamhet, värva fler ungdomar till SSU och vara en starkare röst för ett socialdemokratiskt Sverige.

Bli därför månadsgivare till Palmecentret idag! Kom ihåg att välja det SSU-distrikt du vill stödja när du skriver upp dig.

Bli månads­givare
Om Palme­centret
Om SSU

Stötta Palmecentret

Palmecentret är den svenska arbetarrörelsens alldeles egna organisation för globalt solidaritetsarbete. SSU är en av Palmecentrets 27 medlemsorganisationer tillsammans med bl.a. partiet, LO-facken och ABF. Genom att stödja och arbeta tillsammans med fackföreningar, socialdemokratiska ungdomsförbund och civilsamhället i ett 30-tal länder bidrar Palmecentret till internationellt arbete för fred, demokrati, social rättvisa och mänskliga rättigheter. Demokratikämpar i Belarus och Burma, kvinnoorganisationer i Zimbabwe, ungdomar som tror på en fredlig lösning i Palestina – alla dessa grupper förtjänar vårt fortsatta stöd.

Välj att bli månadsgivare till Palmecentret idag! Glöm inte att välja det SSU-distrikt du vill stödja när du skriver upp dig.