SSU:s ledning vill träffa dig!

Hej!

Varje medlem är viktig och värdefull för SSU. Kanske är det du som kommer på en briljant lösning på ett stort problem. Kanske är det du som kommer skriva fantastiska texter som övertygar många om vår politik. Eller så är du en av tusentals unga med rätt värderingar som vill ta ställning och göra din röst hörd.

Just därför vill SSU:s förbundsordförande Philip Botström och vår förbundssekreterare Andrea Törnestam bjuda in dig för att träffas digitalt. Philip och Andrea vill lyssna på vad som är viktigt för dig och kunna ge tips om hur du kan påverka som ny medlem i SSU. Tacka ja till inbjudan genom formuläret här nedanför!

Om de digitala träffarna

SSU:s förbundsordförande och förbundssekreterare är valda av SSU:s förbundskongress för att leda SSU på nationell nivå.

Denna inbjudan till en digital träff är ett erbjudande utöver all annan verksamhet SSU genomför på lokal och regional nivå. För att hinna träffa så många som möjligt kommer det delta upp till tio nya medlemmar per träff utöver Philip och/eller Andrea.

Under träffen får alla deltagare presentera sig, berätta om sina hjärtefrågor och ställa frågor direkt till Philip och Andrea. Träffarna tar max 45 minuter och du kan välja det datum som passar dig bäst i formuläret för anmälan nedan.