Värva kompisar till SSU!

Kompisvärva

SSU:s skolstartskampanj kommer inte kunna vara på skolor denna höst. Det är upp till dig som är med i SSU att bidra genom att värva vänner och skolkamrater. Håll koll på hur många du värvar genom att generera din personliga värvningslänk på varva.ssu.se

Sprid kampanjen i dina egna kanaler

  1. Använd vårt Instagramfilter
  2. Berätta varför du är med i SSU i en story och varför dina vänner borde gå med – genom din värvningslänk i din bio
  3. Tagga @ssu_sverige så vi kan reposta

Vinn tävlingspriser

  1. Alla medlemmar som värvar en medlem genom sin personliga värvningslänk är med i en lottning om fem stycken SSU-kit
  2. Alla medlemmar som värvar tre nya medlemmar får en tygkasse
  3. Alla medlemmar som värvar fem nya medlemmar får även en poster

Villkor

Skolstartskampanjen pågår mellan klockan 14.00 den 3 september till klockan 23.59 den 13 september. För att tillgodoräkna dig värvningar för att få tävlingspriser måste du ha värvat medlemmar under den perioden genom din personliga värvningslänk. Personer som inte fullföljer bekräftelse av medlemsansökan eller som lämnar SSU innan tävlingen avslutas räknas ej.

 

Utskick av priser kommer ske efter att kampanjen avslutats. Leverans beräknas ske i slutet av september. I det fall priserna tar slut i lager kan vissa leveranser dröja till oktober. Leveransadress hämtas ifrån medlemsregistret. Vill du kontrollera dina uppgifter kan du göra det på minasidor.ssu.se.

Vanliga frågor

Vad ska jag säga i filmen på Instagram?

Berätta varför du är med och varför dina följare borde gå med. Genom SSU kan de både lära sig mer om samhället och få chansen att påverka på riktigt. Om vi är många kan vi göra större skillnad, även när en medlem endast gått med för att visa sitt stöd. 

Vad ska jag säga om jag ska värva en kompis?

Berätta varför du är med och varför din kompis borde gå med. Genom SSU kan din kompis både lära sig mer om samhället och få chansen att påverka på riktigt. Om vi är många kan vi göra större skillnad, även om din vän endast går med för att visa sitt stöd.

Var hittar jag mer om vad SSU tycker?

SSU.se kan du hitta mer om vad SSU tycker, vi har samlat våra åsikter i många olika områden här: SSU.se/var-politik

Hur länge pågår tävlingen?

Skolstartskampanjen pågår till klockan 23.59 den 13 september.

Mitt formulär fungerar inte

Prova att uppdatera sidan och om det inte funkar testa en annan webbläsare. Om det inte hjälper kan du skicka ett mejl till martina.cederlid@ssu.se där du beskriver ditt problem.

Länkskaparen fungerar inte

Prova att uppdatera sidan och om det inte funkar testa en annan webbläsare. Om det inte hjälper kan du skicka ett mejl till martina.cederlid@ssu.se där du beskriver ditt problem.