SSU söker verksamhetsutvecklare

Socialdemokraternas Ungdomsförbund i Värmland söker ny verksamhetsutvecklare. SSU är Sveriges största politiska ungdomsförbund – men vi vill bli fler. Vårt uppdrag är att påverka politiken och organisera unga. SSU är en plats där unga socialdemokrater kan växa. Som verksamhetsutvecklare arbetar du heltid med att bidra till att utveckla vår verksamhet.

Bland dina arbetsuppgifter ingår att agera stöd åt SSU – Distriktet i Värmlands styrelse. Du ingår i ledningsgruppen och hjälper styrelsen i arbetet med allt ifrån att arrangera politiska seminarium till att planera utbildningar, hantera inköp eller leda större aktiviteter. Du arbetar också med omvärldsbevakning, kommunikation och politiskt skrivande. En viktig uppgift i rollen som verksamhetsutvecklare är att bidra med utveckling åt medlemmar, såväl politiskt som organisatoriskt. Det kan handla om allt ifrån att planera och genomföra utbildningar, workshops och medlemsvärvning.

Relevant akademisk utbildning i marknadsföring eller kommunikation samt kunskaper i Photo Shop och Office paketet är meriterande. Du är en person som tycker om att vara i kontakt med många människor och har lätt för att leda och inspirera andra till att nå resultat. Till det har du också en god projektledningsförmåga. Det förekommer en del resor, liksom arbete på kvällar och helger. Du kommer arbeta på vår expedition i Karlstad, tillsammans med andra kollegor inom arbetarrörelsen.

Att arbeta för regeringens ungdomsförbund är ett givande och utvecklande uppdrag. Som verksamhetsutvecklare för SSU Värmland är du avgörande för en bra och givande verksamhet. Alla SSU:s anställda förväntas dela SSU:s och socialdemokraternas värderingar.

Vi söker dig som
– Brinner för att värva och välkomna nya medlemmar.
– Är en målmedveten och duktig kommunikatör.
– Har din bakgrund i ett sammanhang där du varit med och verkat för förändring och utveckling.

Förutsättningar
– Heltidsanställning, tills vidare.
– Oreglerad arbetstid.
– Arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande.
– Fast månadslön, vi tillämpar kollektivavtal.
– Placering Karlstad.
– Intervjuer sker löpande, tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
– Skickas via mejl till alexander.paulsson@ssu.se
– Inkludera kontaktuppgifter, CV, personligt brev och profilbild.
– Skriv ”Ansökan” i ämnesraden.

Kontaktpersoner
Alexander Paulsson, distriktsordförande
alexander.paulsson@ssu.se
070 – 758 10 12

Arbetsgivare
Värmlands SSU – Distrikt
Orrholmsgatan 15
652 15 Karlstad