SSU Östergötland söker ny ombudsman!

SSU Östergötland söker ny ombudsman!

SSU Östergötland har idag ca 500 medlemmar och är ett distrikt med stor bredd, från ungdomsverksamhet i små bruksorter till studentklubbar i större universitetsstäder. Arbetsområdet för den ombudsman vi nu söker innefattar hela Östergötland. Vi söker dig som vill vara med och utveckla SSU Östergötlands verksamhet. Anställningen börjar 1 april eller enligt överenskommelse.

Tjänsten som ombudsman innebär att du har ett övergripande ansvar för utvecklingen av SSU-verksamheten i hela länet. De viktigaste arbetsuppgifterna är medlemsvärvning, utåtriktade kampanjaktiviteter, ordna studier, kontakt med SSU-kommuner samt övrig organisationsstärkande verksamhet. Även vissa administrativa arbetsuppgifter ingår i tjänsten.

Som ombudsman arbetar du tillsammans med distriktets förtroendevalda. Du är positiv, flexibel och van vid att ta ansvar och arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och klarar av att arbeta effektivt i stressande situationer. Självklart delar du Socialdemokraternas och SSU Östergötlands värderingar. Vi ser gärna att du har kännedom om hur SSU:s organisation fungerar.

Vi ser gärna att du har stor erfarenhet av organisationsarbete och av föreningslivet. Tidigare arbete med medlemsvärvning är meriterande, liksom arbetslivserfarenhet eller eftergymnasiala studier med politisk eller organisatorisk inriktning. Då SSU är en ungdomsorganisation ser vi gärna att du är mellan 18 och 30 år.

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil är önskvärt. Löner och andra förmåner utgår enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Tjänsten är en heltidsanställning med oreglerad arbetstid, vilket innebär att arbete kvälls- och helgtid förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning enligt kollektivavtal.

Vi vill ha din ansökan skriftligen senast den 1:a mars. Intervjuer kommer att ske löpande. Du skickar din ansökan till lisa.nabo@ssu.se. Frågor gällande anställningen ställs till Lisa Nåbo, ordförande för SSU Östergötland, lisa.nabo@ssu.se eller 079-313 71 30.