Jobba som verksamhetsledare i Östergötland

SSU Östergötland söker 3 verksamhetsledare inför valet

I höst är det val till riksdag, region och kommun. SSU Östergötlands mål är verklig samhällsförändring och för att nå dit behöver vi en socialdemokratisk valseger. Vi söker nu 3 verksamhetsledare för att hjälpa till att uppnå detta.

Ditt främsta mål är att arbeta för socialdemokratisk valvinst. Detta genom att genomföra valaktiviteter och värva medlemmar. Att vara verksamhetsledare i en valrörelse är ett dynamiskt arbete där du förväntas vara en del av distriktets samtalskampanj.

I dina arbetsuppgifter ingår det också att producera digitalt material för SSU-distriktets sociala medier. Det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med sociala medier och att producera digitalt material. Som verksamhetsledare arbetar du tillsammans med distriktets förtroendevalda och ombudsman.

Om dig:

  • Du är positiv, flexibel och van vid att ta ansvar och arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift och klarar av att arbeta effektivt i stressade situationer.
  • Självklart delar du Socialdemokraternas värderingar. Vi ser gärna att du har kännedom om hur SSU som organisation fungerar.
  • Erfarenheter av engagemang, kampanjarbete och medlemsvärvning i SSU eller annan arbetarrörelseorganisation är meriterande.
  • Det är också meriterande om du är yngre än 30 år då det bidrar till vår trovärdighet som ungdomsorganisation.

Om arbetet: 

Anställningstid: 1 augusti–30 september 2022.
Anställningsform:
Visstidsanställning.
Omfattning:
Heltid, oreglerad arbetstid. Arbete på obekväm tid förekommer.
Lön och förmåner:
Enligt kollektivavtal.

Tjänsterna kommer att ha olika placeringsort i länet. En kommer att vara anställd gentemot SSU Norrköping, en gentemot SSU Linköping och en kommer att arbeta över hela länet.

Ansök: 

Vi vill ha din ansökan via mail senast den 15 juni. Du skickar din ansökan till SSU Östergötlands ordförande Alexander Winge på alexander.winge@ssu.se.

I ämnesraden skriver du vilken av tjänsterna du är intresserad av, exempelvis “ansökan Linköping”. Frågor gällande anställningen ställs till Alexander Winge via mail eller till colin.larsson.rot@ssu.se.