Jämtlands läns SSU-distrikt söker ny ombudsman

Jobba som ombudsman för Jämtlands läns SSU-distrikt

Jämtlands läns SSU distrikt organiserar ungdomar i åldrarna 13–30 år och finns idag i flera kommuner i Jämtlands län. Vi söker nu en ombudsman för att fortsätta stärka organisationen i hela länet.

Tjänsten som ombudsman innebär att du har ett övergripande ansvar för utvecklingen av SSU- verksamheten i hela länet. Arbetsuppgifterna är medlemsrekrytering, utåtriktade kampanjaktiviteter, studieverksamhet, kontakt med SSU-kommuner samt övriga organisationsstärkande verksamheter. Administrativa uppgifter såsom ansökningar, redovisning, framtagande av handlingar samt protokollföring ingår också i tjänsten. Som ombudsman rapporterar du till SSU-distriktets styrelse och arbetsutskott. Som ombudsman har du oreglerad arbetstid vilket innebär att kvälls- och helgarbete kan förekomma. 

Som ombudsman arbetar du tillsammans med distriktets förtroendevalda. Du är positiv, flexibel och van vid att ta ansvar och arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och klarar av att arbeta effektivt i stressande situationer. Självklart delar du Socialdemokraternas och Jämtlands läns SSU-distrikts värderingar. Vi ser gärna att du har kännedom om hur SSU:s organisation fungerar.

Vi ser gärna att du har stor erfarenhet av organisationsarbete och av föreningsliv. Tidigare arbete med medlemsvärvning är meriterande, liksom arbetslivserfarenhet med politisk eller organisatorisk inriktning. 

Körkort är ett krav och tillgång till egen bil är önskvärt. Löner och andra förmåner utgår enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Tjänsten är en heltidsanställning med oreglerad arbetstid. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar sex månaders provanställning enligt kollektivavtal.

Vi vill ha din ansökan skriftligen senast den 28/6 2020. Bifoga CV och personligt brev. Du skickar din ansökan till simon.satherberg@ssu.se

För frågor kontakta Simon Sätherberg, ordförande för Jämtlands läns SSU-distrikt, på telefonnummer 070 567 55 57 eller maila till simon.satherberg@ssu.se