Kampanjbild Gör en insats i ett extra val

I september kan det bli extra val i Sverige för att lösa regeringskrisen. Ett extra val kommer stå mellan en politik för de många eller för de få. Det spelar roll för vår framtid. Klimatkrisen hotar just nu vår gemensamma trygghet och de ekonomiska klyftorna växer i rekordfart. De rika blir rikare och de fattiga fattigare. Sverige behöver en politik för minskade klyftor och en snabbare klimatomställning. Sverige har inte råd med en högerkonservativ regering som SD är med i. SSU kommer ta fajten för en ny socialdemokratisk regering. Gör en insats du också innan det är för sent och du vaknar till att Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson bildar regering.

JAG VILL BIDRA I ETT EXTRA VAL

Klimatkrisen hotar just nu vår gemensamma trygghet och de ekonomiska klyftorna växer i rekordfart. De rika blir rikare och de fattiga fattigare. Sverige behöver en politik för minskade klyftor och en snabbare klimatomställning. Sverige har inte råd med en högerkonservativ regering som Sverigedemokraterna är med i.

75/75 är med hittills

TA STÄLLNING

Ta ställning genom medlemskap för att visa stöd för SSU:s idéer och värderingar. Du kan också följa oss på InstagramTiktok och Youtube.

ENGAGERA DIG

Kontakta SSU där du bor och var med i arbetet för ett jämlikt Sverige efter valet.

SSU-MERCH

Köp merch och visa att du står upp för frihet och jämlikhet!

En politik för de många