Kampanjbild Bostadslotteriet

Eftersom möjligheten till bostad avgörs av slumpen som valde dina föräldrar, låter vi slumpen avgöra genom ett lotteri vilka 5 som vinner presentkort på 2 000 kr vardera till IKEA!

Var med i vårt lotteri!

Högern har stoppat statens ekonomiska stöd för att bygga hyresrätter unga har råd med. Samtidigt ÖSER de ekonomiska bidrag till mångmiljonärer som bor i lyxvillor. Ränteavdrag och rot-avdrag till de rika – men inget stöd till ungdomar som bara vill flytta hemifrån. Ska bara de med rika föräldrar som kan köpa en bostadsrätt få flytta hemifrån till sin egna lägenhet? SSU säger nej till dagens bostadslotteri, vi kräver en bostadsgaranti för unga.

Lotterier ska vara en kul grej, inte avgöra dina livschanser. Önskar du att få flytta hemifrån snart? SSU vill hjälpa Sveriges unga komma igång att möblera sin första lägenhet. Och eftersom möjligheten till bostad avgörs av slumpen som valde dina föräldrar, låter vi slumpen avgöra genom ett lotteri vilka 5 som vinner presentkort på 2 000 kr vardera till IKEA!  

Fyll i formuläret senast 9 december klockan 16.00!

*” anger obligatoriska fält

Har du ingen fysisk lott? Då får du ett lottnummer av oss på mejl!
*

För att vara en del av SSU:s lotteri måste du skriva upp dig i formuläret ovan efter att du fått en lott. SSU besöker ett antal skolor under denna kampanj och har då med sig lotter. Om inte SSU kampanjar på din skola, kontakta SSU-distriktet där du bor.

Fler bostäder åt unga!

Bostad

SSU:s Green New Deal

Klimat

Rättvist och smart

Ekonomisk jämlikhet

Trygghet för alla

Lag och ordning